Referenser

Event

SLS Group stor erfarenhet av stora och små event! Vi jobbar åt både privatpersoner och företag. Här nedan listar vi några företag och festivaler som vi har jobbat med genom åren. Mercedes, Koenigsegg, Kulturbolaget KB, Nöjet, ROCK IT Ängelholm, Malmö Festivalen, HX Festivalen mm...

Artister

Listan på artister vi jobbat med är lång. Några exempel: Millencolin, Wilmer X, Mustasch, Hardcore Superstar,Backyard babies, Hoffmaestro, The Sounds, Miriam Bryant, Pernilla Wahlgren, David Batra, Eleine, Johnossi, Bonafide, Va Rocks, Rydell Quick mfl..

Vi har fått många nöjda kunder genom åren!

SLS Group har under en längre period varit vår huvudleverantör av ljud och ljus. På Mercedes-Benz Malmö utgår vi från att skapa en minnesvärd upplevelse, oavsett storlek på event. SLS Group har hjälp oss att rama in dessa event med teknik som verkligen lyft varje tillfälle till en ny nivå.

Som kund uppskattar jag dessutom att man med väldigt kort framförhållning kan få hjälp med det mesta. För mig som ansvarig för våra aktiviteter är det tryggt att lämna allt med ljud och ljus till experterna.

Filip Dahlin
(Mercedes-Benz Malmö)

Hiway Event AB har samarbetat med SLS Group AB under många av våra event. Ett fantastiskt samarbete som säkert kommer att fortgå under mångar år framöver.

SLS Group levererar alltid lite mer än det förväntade och är extremt lösningsorienterade i alla situationer. Vi kan både stolt och säkert rekommendera dem till alla event, stora som små.

Glenn Stjernkvist
(VD Hiway Event AB)