Tjänster

På SLS har vi det ni behöver. I från den stora utomhusfestivalen till den intima klubbspelningen i källaren, så har vi utrustningen till ett lyckat event. Med kända varumärken och välutbildad personal ser vi till att ert evenemang alltid håller högsta kvalite.

SLS är ett teknik - och eventföretag som arbetar med allt inom ljud, ljus och scen.
SLS har sedan starten 2016 vuxit enormt och blivit en aktör att räkna med i södra Sverige. Vi har haft förmånen att arbeta ihop med kunniga och begåvade musiker, arrangöre och eventbolag runt om i Sverige och Europa.

Scen och riggning

Prolyte Stagedex är de podier vi använder oss utav - och med ett av de största lagren i södra Sverige har vi alltid podier hemma. Utöver podier har vi motorer, handspel och tross i både svart och silver, samt tygintäckningar för alla storlekar.

Ljud

Hos oss finner ni en stor variation av högtalare. Mindre talanläggningar till system som klarar tusentals besökare. Kontakta oss med era idéer och låt oss komma fram till en lösning.

Ljus

SLS erbjuder ljuslösningar både till uthyrning och fast installation. Konventionella studiolampor till teater eller film, rörliga och fasta ledarmaturer för scen och event. Allt ni kan komma på, finner ni hos oss.

Bild

Vi levererar det mest inom bildteknik. LED-skärmar för butik eller mässa, projektorer med dukar till större scener och evenemang. Våra tekniker har all den kunskap som efterfrågas och hjälper er med ert arrangemang.

Ström

Om ni behöver ström har vi just det, för temporära evenemang till fast installation. Kilometer av starkströmskabel, huvudcentraler och undercentraler.